КНП "ГЛОБИНСЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ" Глобинської міської ради

Ви завітали на сайт мережі закладів охорони здоров'я Полтавської області

ОБҐРУНТУВАННЯ ПІДСТАВИ ДЛЯ ЗДІЙСНЕННЯ ЗАКУПІВЛІ ВІДПОВІДНО ДО ПУНКТУ 13 ОСОБЛИВОСТЕЙ ЗДІЙСНЕННЯ ПУБЛІЧНИХ ЗАКУПІВЕЛЬ ТОВАРІВ, РОБІТ І ПОСЛУГ ДЛЯ ЗАМОВНИКІВ, ПЕРЕДБАЧЕНИХ ЗАКОНОМ УКРАЇНИ “ПРО ПУБЛІЧНІ ЗАКУПІВЛІ”, НА ПЕРІОД ДІЇ ПРАВОВОГО РЕЖИМУ ВОЄННОГО СТАНУ В УКРАЇНІ ТА ПРОТЯГОМ 90 ДНІВ З ДНЯ ЙОГО ПРИПИНЕННЯ АБО СКАСУВАННЯ, ЗАТВЕРДЖЕНИХ ПОСТАНОВОЮ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ВІД 12 ЖОВТНЯ 2022 Р. № 1178 (далі – Особливості)( послуга з централізованого водовідведення)

| Прокоментуй!

ОБҐРУНТУВАННЯ ПІДСТАВИ ДЛЯ ЗДІЙСНЕННЯ ЗАКУПІВЛІ ВІДПОВІДНО ДО ПУНКТУ 13 ОСОБЛИВОСТЕЙ ЗДІЙСНЕННЯ ПУБЛІЧНИХ ЗАКУПІВЕЛЬ ТОВАРІВ, РОБІТ І ПОСЛУГ ДЛЯ ЗАМОВНИКІВ, ПЕРЕДБАЧЕНИХ ЗАКОНОМ УКРАЇНИ “ПРО ПУБЛІЧНІ ЗАКУПІВЛІ”, НА ПЕРІОД ДІЇ ПРАВОВОГО РЕЖИМУ ВОЄННОГО СТАНУ В УКРАЇНІ ТА ПРОТЯГОМ 90 ДНІВ З ДНЯ ЙОГО ПРИПИНЕННЯ АБО СКАСУВАННЯ, ЗАТВЕРДЖЕНИХ ПОСТАНОВОЮ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ВІД 12 ЖОВТНЯ 2022 Р. № 1178 (далі – Особливості)

 

Підпунктом 5 пункту 13 Особливостей встановлено, що придбання замовниками товарів і послуг (крім послуг з поточного ремонту), вартість яких становить або перевищує 100 тис. гривень, послуг з поточного ремонту, вартість яких становить або перевищує 200 тис. гривень, робіт, вартість яких становить або перевищує 1,5 млн гривень, може здійснюватися шляхом укладення договору про закупівлю без застосування відкритих торгів та/або електронного каталогу для закупівлі товару у разі, роботи, товари чи послуги можуть бути виконані, поставлені чи надані виключно певним суб’єктом господарювання, в тому числі у випадку відсутності конкуренції з технічних причин, яка повинна бути документально підтверджена замовником.

На даний час послуги із централізованого водовідведення за місцем розташування об`єктів Замовника надає КП «Глобинське», яке має ліцензію з централізованого водовідведення.

У Зведеному переліку суб’єктів природних монополій станом на 31.12.2023 року Комунальне підприємства «Глобинське» Глобинської міської ради  (код ЄДРПОУ 041259754) значиться під номером 267, вид господарської діяльності якого визначено як централізоване водопостачання та централізоване водовідведення.

Враховуючи вищевикладене, є підстави для здійснення закупівлі без застосування відкритих торгів за предметом ДК 021:2015-90430000-0 – Послуги з відведення стічних вод (Послуга з централізованого водовідведення), з очікуваною вартістю 253985,55 грн. з ПДВ, з підстави визначеної  абзацом 4 підпункту 5 пункту 13 Особливостей, а саме: роботи, товари чи послуги можуть бути виконані, поставлені чи надані виключно певним суб’єктом господарювання через відсутність конкуренції з технічних причин.

Отже, задля забезпечення безперебійної роботи Комунального некомерційного підприємства «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради, необхідно провести закупівлю за предметом ДК 021:2015-90430000-0 – Послуги з відведення стічних вод (Послуга з централізованого водовідведення) шляхом укладення договору про закупівлю без використання електронної системи закупівель з КП «Глобинське» (код ЄДРПОУ 41289754).

Напишіть відгук

Обов'язкові поля позначено * зірочкою .